Subota, 25/06 - Fudbal, Argentina, Primera
25/06Boka Juniors vs Union Santa FeUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
22/06/2022 11:42
Slavna Boka na \'\'Bombonjeri\'\' dočekuje ekipu iz Santa Fea. Meč se igra u noći između subote i nedelje po srednjeevropskom vremenu.
Boka Juniors

Na čuvenoj \'\'Bombonjeri\'\' u Buenos Ajresu gostuje ekipa Uniona. Boka je novu sezonu započela sa ambicijom da vrati primat od najvećeg rivala River Plejta. Posle četiri odigrana kola imaju tri pobede i jedan poraz, a to je u ovom momentu dovoljno za drugo mesto, pošto je lider Njuels Old Bojs samo jednom remizirao u četiri kola. Boka je poražena samo od Sentrala u Kordobi minimalnim rezultatom, dok je na tri pobede, protiv Arsenal Sarandija, Tigrea i Barakasa postigla čak deset golova ukupno. Mladi Egzeijel Sebaljos je postigao tri gola već, dok su po dva puta strelci bili Kolumbijac Sebastijan Kano i iskusni golgeter Dario Benedeto.

Union Santa Fe

Gosti su u prva četiri kola osvojili četiri boda. Za tim koji nema neke velike ambicije to je sasvim dobar učinak, sa jednom pobedom, jednim remijem i dva poraza. Zanimljivo je da su oba puta poraženi na svom terenu, od Tigrea sa 2:1 i aktuelnog šampiona River Plejta sa čak 5:1 u prošlom kolu, dok su mnogo uspešniji bili na strani. Tako su igrali nerešeno sa Kolonom, a pobedili Barakas. To je samo još jedna potvrda koliko je argentinska profesionalna liga izjednačena i kako je teško dobiti bilo koga od elitnih klubova, mada ih ima čak 28. Union se pre dve sezone vratio u elitu, a prethodno prvenstvo završio je na solidnom 12. mestu. Verujemo da ne bi imali ništa protiv da se takav plasmna ponovi i nakon ovog prvenstva.

Predlog

Boka na raspolaganju ima sjajne napadače i uvek igra na gol više. Ne sumnjamo da će biti među najefikasnijim timovima na kraju lige, a možda i ekipa sa najviše postignutih golova. Trenutno su ih dali čak 10, ubedljivo najviše u ligi, a protiv uniona očekujemo da taj skor povećaju za bar još dva. Pobeda ne bi smela da izostane, ali zbog učinka Uniona na strani ove sezone izostavićemo konačan ishod. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a za T12+ u kladionici MaxBet kvota je 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.