Petak, 24/06 - Fudbal, Republika Irska, Premijer liga
24/06UCD vs Derry CityPoluvreme/Krajtip: 2/2
9 / 10 Ulog
22/06/2022 12:07
U 21. kolu šampionata Republike Irske UCD u Dablinu dočekuje ekipu iz Derija. Meč je na programu u petak u 20.45.
UCD

Ekipa UCD-a je na poslednjem mestu na tabeli sa samo 9 osvojenih bodova. U 19 odigranih utakmica uspeli su samo jednom da pobede, i već sada je jasno da je njihov krajnji domet pretposlednje mesto na tabeli. Pošto iz lige ispada samo tim koji završi kao poslednji, dok pretposlednji ide u baraž, čak bi i taj baraž bio premija za UCD. Trenutno je ispred njih Fin Harp sa samo dva boda više i oni su itekako dostižni, do osmoplasirana Drogeda ima u ovom trenutku 12 bodova više. Posle pobede protiv Fin Harpasa na strani, UCD je u naredne četiri utakmice uzeo samo jedan bod, u remiju sa ekipom Slajgo Roversa.

Deri Siti

Ekipa iz Derija je odlično započela sezonu, pa je u jednom trenutku i predvodila prvoligaški karavan. Međutim, u pslednje vreme upali su u veliku krizu i nisu pobedili na prethodnih sedam kola. U tom intervau su upisali četiri remija i tri poraza i već su izgubili korak sa liderom Šamrok Roversima, ali već zaostaju i za drugoplasiranim Dandalkom tri boda, uz meč više odigran. Jasno je da se Deri Siti ne može trkati sa ove dve ekipe, pa je njihov glavni cilj da pokušaju da zadrže treće mesto, koje za naredno leto donosi plasman u evropske kupove. Za početak moraju da pobede posle pauze od skoro dva meseca.

Predlog

Ove dve ekipe su već igrale dva puta ove sezone, a oba meča dobio je Deri Siti. Prvo su u Dablinu slavili sa 2:0, da bi u deriju bilo čak 7:1. Ipak, od tog meča prošlo je više od dva meseca, a stvari su se malo promenile, bar kada je tim iz Derija u pitaju. I pored svega gosti su nogo kvalitetniji i očekujemo njihov sigurni trijumf, a predlog je prelaz 2/2 sa kvotom 1.78 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.