Petak, 24/06 - Fudbal, Brazil, Kup Brazila
24/06Sao Paulo vs PalmeirasDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
22/06/2022 21:39
U noći između četvrtka i petka nas očekuju mečevi brazilskog Kupa, a za vas smo ovog puta pripremili meč između Sao Paula i Palmeirasa. Duel između ove dve ekipe je zakazan za 01:00h.
Sao Paulo

Fudbaleri Sao Paula imaju velike ambicije u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A, pogotovu nakon prošle sezone koja nije bila nimalo uspešna.
Nažalost, u prošlom kolu je Sao Paulo doživeo poraz na svom terenu od Palmeirasa, iako je domaćin sve do 91. minuta vodio sa 1:0, ali je nažalost Sao Paulo za samo pet minuta primio dva gola i doživeo šokantan poraz.
Ono što je veoma interesantno je da će ova dva tima ukrstiti koplja i u osmini finala brazilskog Kupa.

Palmeiras

Poznato je da su fudbaleri Palmeirasa prošle sezone došli do titule šampiona Južne Amerike i to nakon trijumfa nad Flamengom, čime je ova ekipa uspela da odbrani titulu prvaka iz sezone pre toga.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja brazilske Serije A, "Zeleni" igraju fenomenalno što nam najbolje potvrđuje i prvo mesto na tabeli uz tri boda viška u odnosu na drugoplasirani Korintijans.
Kao što smo već napomenuli, Palmeiras je u prošlom kolu slavio nakon nestvarnog preokreta upravo protiv Sao Paula, a taj meč je završen rezultatom 1:2.

Naš predlog

Vrlo lako se može desiti da nam ovaj meč donese dosta golova, a mišljenja smo da će ih pre svega biti na obe strane zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila sjajnu kvotu 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.