Subota, 25/06 - Fudbal, SAD, MLS
25/06FC Cincinnati vs Orlando City1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
24/06/2022 05:12
MLS se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Sinsinatija i Orlanda. Duel između ove dve ekipe je zakazan za 01:30h.
Sinsinati

Fudbaleri Sinsinatija se trenutno nalaze na osmom mestu na tabeli istočne konferencije, koliko u ovom trenutku ima i sedmoplasirani Šamrok, a poznato je da je upravo ta sedma pozicija ujedno i poslednja koja na kraju prvenstva donosi plasman u doigravanje, što svakako slovi za primarni cilj Sinsinatija.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na teškom gostovanju kod Filadelfije, a taj meč je završen rezultatom 1:1, što je bio treći vezani susret za Sinsinati bez trijumfa.

Orlando

Što se tiče Orlanda, ovaj tim se trenutno nalazi na odličnom četvrtom mestu na tabeli istočne konferencije, uz samo dva boda manjka u odnosu na lidera na tabeli, a to je u ovom trenutku Njujork Siti.
U prošlom kolu je Orlando nakon tri meča bez trijumfa konačno odigrao poprilično dobbar susret na svom terenu protiv Hjustona i slavio sa 2:1.
Kada su u pitanju mečevi na strani, Orlando je do sada doživeo samo jedan poraz u gostima, uz tri trijumfa i četiri remija.

Naš predlog

Iako Orlando igra sjajno na strani ove sezone, mišljenja smo da je konačno došlo vreme za jedan trijumf Sinsinatija na svom terenu pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 2.26.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.