Subota, 25/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
25/06Internacional vs Koritiba1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
24/06/2022 05:19
Utisak je da nas očekuje nikad zanimljivije izdanje brazilske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Internasionala i Koritibe. Duel između ova dva tima je zakazan za 02:30h.
Internasional

Fudbaleri Internasionala igraju solidno na startu šampionata, što će nam najbolje potvrditi i trenutno peto mesto na tabeli brazilske Serije A, uz sedam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Palmeiras.
U prošlom kolu je ova ekipa posle jedne zaista sjajne serije rezultata doživela neočekivani poraz na svom terenu od Botafoga, a taj duel je završen rezultatom 2:3.
Što se tiče partija na domaćem terenu do sada je Internasional ostvario samo dva trijumfa kao domaćin, uz tri remija i jedan poraz.

Koritiba

Primarni cilj Koritibe će svakako i ovog puta biti opstanak u društvu najboljih, a kako sada stvari stoje deluje da će to biti dosta težak zadatak.
Naime, ova simpatična ekipa u poslednje vreme beleži poprilično slabe partije, pa je tako Koritiba na tri poslednja meča doživela isto toliko poraza.
Trenutno se ovaj tim nalalzi na petnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na ekipu koja će na kraju prvenstva napustiti najkvalitetniji rang brazilskog fudbala.

Naš predlog

Vrlo verovatno nas očekuje meč sa dosta golova, a mišljenja smo da pored toga pobeda Internasionala ne bi smela da se dovede u pitanje pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.