Nedelja, 26/06 - Fudbal, SAD, MLS
26/06Los Angeles FC vs Njujork RB1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
26/06/2022 07:50
Utisak je da je ovogodišnje izdanje MLS-a zanimljivije nego ikad, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Los Anđelesa i Njujork Red Bulsa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Los Anđeles

Fudbaleri Los Anđelesa igraju sjajno ove sezone, a najbolji pokazatelj za to je i trenutno prvo mesto na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasirani Solt Lejk koji ruku na srce ima i dva meča viška.
Ne treba zaboraviti da je u toku jučerašnjeg dana Los Anđeles pored Kjelinija dobio još jedno neverovatno pojačanje, pošto je boje ovog kluba pojačao Garet Bejl, pa nema nikakve sumnje da je ova ekipa najozbiljniji kandidat za naslov prvaka.
U prošlom kolu je lider na tabeli Zapada remizirao na gostovanju kod Sijetla, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Njujork Red Bulsi

Što se tiče Red Bula, ovaj tim se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli Istoka, uz samo bod manjka u odnosu na svog gradskog rivala, koji ruku na srce ima i dva meča manje.
Na poslednjih pet susreta Njujork je ostvario dva trijumfa, dva poraza uz jedan remi.
U prošlom kolu je jedan od glavnih kandidata za samu završnicu takmičenja slavio na svom terenu protiv nimalo naivne ekipe Toronta, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Što se tiče gostovanja do sada je Red Buls odigrao osam mečeva na strani i ostvario pet trijumfa, jedan remi i dva poraza.

Naš predlog

Iako je Njujork najbolji gost u istočnoj konferenciji, mišljenja smo da će Los Anđeles bez većih problema slaviti na ovom susretu, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 1.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.