Ponedeljak, 27/06 - Fudbal, Norveška, 1st Division
27/06Sogndal vs MjøndalenUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
26/06/2022 20:19
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč norveškog fudbala, a u pitanju je susret između Sogndala i Mjondalena. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Sogndal

Fudbaleri Sogndala igraju promenljivo u ovogodišnjem izdanju norveške druge lige, a trenutno se ova ekipa nalazi na sedmom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na šestoplasiranu Oslo, a poznato je da na kraju prvenstva to šesto mesto ujedno i poslednje koje garantuje plasman u plej-of.
U prošlom kolu je nekadašnji prvoligaš u jednom fantastičnom susretu slavio na gostovanju kod Skida, a taj meč je završen rezultatom 2:3.

Mjondalen

Iako se Mjondalen trenutno nalazi na drugoj poziciji koja na kraju šampionata donosi plasman u najkvalitetniji rang norveškog fudbala, mora se priznati da ova ekipa u poslednje vreme ima dosta problema.
Naime, Mjondalen je na poslednja dva susreta doživeo isto toliko poraza, što je iskoristio trećeplasirani Stabek i prišao na samo dva boda od ove ekipe.
Kada su mečevi na strani u pitanju, do sada je Mjondalen ostvario dva trijumfa, jedan remi i jedan poraz.

Naš predlog

I jedni i drugi će sasvim sigurno ići na trijumf na ovom susretu, a sve to bi potencijalno moglo da nam donese dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.