Četvrtak, 30/06 - Fudbal, Kina, Chinese Super League
30/06Hebei Zhongji vs Wuhan ZallDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
27/06/2022 12:22
Kineski šampionat tek je na početku, ali se neke stvari već mogu predvideti. Tako je jasno da će se domaćin grčevito boriti za opstanak. Meč sedmog kola igra se u četvrtak u 13.30.
Hebei

Početak sezone za tim Hebeija je baš traumatičan. Posle šest odigranih kola nalaze se na dnu tabele, a još uvek nisu osvojili nijedan bod. Primili su 17 golova, skoro tri po meču, a dali samo dva. Ukoliko se nešto drastičnije ne promeni u nastavku jasno je da ih naredne sezone nećemo gledati u elitnom rangu. Međutim, treba reći da su u ovih šest utakmica dva puta igrali protiv najjačeg tima lige Vuhan Fri Taunsa i oba puta doživeli ubedljive poraze. U prvom meču izgubili su sa 4:0 na svom terenu, dok su pre četiri dana poraženi u Vuhanu sa 5:0. Inače u Kini su se mnoge stvari promenile ove sezone, pa je tako najtrofejniji tim u ovoj zemlji Gvangdžou sada na dnu tabele, a ekipa Šangaj Šenghua i Vuhana Fri Taunsa na vrhu. Hebei je prethodnu sezonu završio na osmom mestu, ali je i u finišu bio u katastrofalnoj formi i završili su sezonu sa četiri uzastopna poraza.

Vuhan FC

Odlično je sezonu započeo Vuhan FC, u prva tri kola zabeležili su isto toliko pobeda i kada se činilo da će sa gradskim rivalom voditi bitku za prvo mesto, u naredna tri kola nisu osvojili nijedan bod. Usledili su porazi protiv dve najbolje ekipe, trenutno dve prvoplasirane na tabeli. Vuhan Fri Tauns ih je dobio na njihovom terenu u gradskom derbiju, a onda su poraženi i od Šangaj Šenhue. U prethodnom kolu usledio je novi poraz, ovog puta Šangaj Porta. Vuhan FC je prethodne sezone završio u Plej-autu, na kraju su bili 6. u toj grupi i spasili su se ispadanja bukvalno za jedan bod, koliko su na kraju imali više od Dalijena. Verovatno će ove sezone biti bolji, ali ih je start sigurno malo uljuljkao.

Predlog

Već su igrali jednom u ovom prvenstvu Vuhan FC i Hebei. Meč je odigran 7. juna u Vuhanu, a domaći tim je slavio sa 2:1 i to su pobedonosni gol postigli u 90. minutu. Nije Vuhan FC toliko jak, koliko je Hebei slab ove sezone. Ipak, ako postoji meč kada Hebei mora da krene napred, to je ovaj. Naš predlog je igra gol-gol, a za GG kvota u kladionici Meridianbet iznosi 2.46.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.