Sreda, 29/06 - Fudbal, Egipat, Premier League
29/06Pyramids vs ENPPI1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
28/06/2022 13:34
Drugoplasirani tim egipatskog prvenstva ne bi smeo da ima problema na ovo meču. Utakmica u Kairu igra se u utorak u 19 časova.
Piramids

Domaći tim ima odličnu sezonu za sada i umešao se u šampionsku trku sa dve najbolje egipatske ekipe Zamlekom i Al Ahlijem. Bili su oni odlični i prošle sezone, završili su kao treći, ali je bodovna razlika u odnosu na dve prvoplasirane ekipe bila ogromna. Sada Piramids razdvaja Zamalek na prvom i Al Ahli na trećem mestu. To je malo i posledica činjenice da Al Ahli ima tri meča manje odigrana i očekujemo da uskoro prestignu Piramids, s obzirom da zaostaju samo dva boda. U prethodna tri kola su bez poraza, ali su pre nekoliko dana izgubili u kupu od Al Ahlija u četvrtfinalu, i ostali bez mogućnosti da se okite trofejom u ovoj sezoni.

ENPPI

I ovaj tim je, ako i većina iz elitnog ranga, iz Kaira, pa je i ovo gradski okršaj. ENPPI je u sredini tabele, trenutno su deseti, ali su bodovno bliži donjem delu i ekipma koje se bore za opstanak, nego onima iz vrha tabele. Prošle sezone su bili pravi hit, na kraju su bili šesti, ali ih je samo šest bodova delilo od trećeplasiranog Piramidsa. Sada su u lošoj seriji, imaju samo tri osvojena boda u prethodnih pet kola, a na pobedu čekaju još od 10. maja, kada su savladali vodeći Zamalek u gostima, što je jedno od najvećih iznenađenja ovogodišnjeg prvenstva.

Predlog

Ovde pitanje pobednika ne bi trebalo da se postvalja, ali smo svedoci i velikih iznenađenja. Mislimo baš na trijumf ENPPI-ja nad Zamalekom, posle koga oni nikako da se vrate na pobedničku stazu. Piramids bi trebalo da iskoristi krizu gostiju i za još neko vreme produži svoj boravak na drugom mestu. Za jedinicu se u kaldionici Meridianbet dobija koeficijent 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.