Petak, 01/07 - Fudbal, Brazil, Kup Brazila
01/07America-MG vs Botafogo1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
29/06/2022 15:27
Noć između četvrtka i petka nam donosi i jedan meč brazilskog Kupa, i to duel između Amerike Mineiro i Botafoga. Susret između ova dva kluba je zakazan za ponoć.
Amerika Mineiro

Fudbaleri Amerike se trenutno nalaze na sedamnaestom mestu na tabeli za koje je poznato da na kraju šampionata nažalost znači i selidbu u niži rang.
Svakako da će ovaj tim imati velike ambicije u brazilskom Kupu gde će u petak u ponoć dočekati Botafogo.
Inače, u prošlom kolu Serije A je Amerika Mineiro doživela očekivan poraz na gostovanju kod Flamenga, a taj duel je završen rezultatom 3:0.

Botafogo

Fudbaleri Botafoga su prošle sezone igrali zaista sjajno što je ovom timu između ostalog i donelo povratak u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala.
Nekako je utisak da je ova ekipa sa sjajnim partijama nastavila i u Seriji A, pa se nakon četrnaest odiranih kola nekadašnji šampion Brazila nalazi na sredini tabele, preciznije na desetoj poziciji uz osamnaest osvojenih bodova.
U prošlom kolu je povratnik u Seriju A nažalost poražen na svom terenu od Fluminense, u duelu koji je završen rezltatom 0:1.

Naš predlog

Amerika Mineiro će na ovom susretu učiniti sve da se iskupi svojim navijačima za katastrofalne partije u poslednje vreme, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.