Petak, 01/07 - Fudbal, Međunarodni, U19 European Championship
01/07Israel U19 vs England U19Ukupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
30/06/2022 10:37
Na programu je finale Evropskog prvenstva za fudbalere do 19 godina. U slovačkoj Trnavi sastaju se Englezi i Izraelci. Meč se igra u petak u 20 časova.
Izrael (U19)

Potpuno neočekivano mladi Izraelci našli su se u finalu Evropskog prvenstva. Njihov cilj je bio plasman na Mundijalito, Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina, a za to je bilo potrebno da završe makar na petom mestu na ovom šampionatu. Krenuli su loše, odmah na početku prvog meča u grupi Srbija je povela protiv njih, ali su Izraelci preokrenuli, poveli sa 2:1 i bez pobede ostali u sudijskoj nadoknadi. Najvažniji meč odigrali su u drugom kolu kada su pobedili Austrijanec. U trećem su igrali protiv Engleza, sa kojima se sastaju i u finalu, i izgubili minimalnim rezultatom, što je bilo dovoljno obema selekcijama da odu u polufinale. Tako su ih čekali strašni \'\'Trikolori\'\' koji su dobili sve tri utakmice u svojoj grupi. Ipak, desila se mala senzacija i Izrael je pobedio Francusku sa 2:1. Pošto su cilj već ispunili, a pobedili su najvećeg favorita u polufinalu, njih uopšte ne treba potcenjivati pred finale u Trnavi.

Engleska (U19)

Gordi Albion je bio uspešan u sva četiri meča na ovom prvenstvu, ali je jedino protiv Srbije bilo ubedljiv. Na startu je pobeđena Austrija, uz ne baš sjajnu igru, ali pobeda nije dolazila u pitanje nijednog trenutka. U drugom kolu \'\'Orlići\'\' su počišćeni sa 4:0, da bi, u meču bez značaja za njih, savladali i Izrael sa 1:0. Prvi gol primili su u polufinalu, Italija je povela i dobila prvo poluvreme, ali su Englezi u poslednjih pola sata uspeli da stignu do preokreta i trijumfa od 2:1. Sada je ostao oslednji korak, očekivali su u finalu Francuze, a moraće ponovo da igraju sa Izraelom. Zna se koliko je teško dobiti istig rivala dva puta na istom takmičenju, ali Englezi jesu kvalitetnija ekipa, u kojoj ima momaka sa dosta čudnim prezimenima, što i jeste jedan od razloga useha mladih selekcija sa Ostrva.

Predlog

To što su pobedili u prvom meču može Englezima samo da predstavlja balast pred ovaj duel. Izrael je pun samopouzdanja nakon pobede nad Francuskom i pokušaće da napravi senzaciju i dođe do pobedničkog pehara. Veliki uspeh je i odlazak na Mundijalito, a pored Engleske i Izraela na Svetskom prvenstvu će kao predstavnici Evrope biti još Italijani, Francuzi i Slovaci. Očekujemo efikasnu igru i bar tri gola u finalu. Za 3+ kvota je 1.60 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.