Nedelja, 03/07 - Fudbal, SAD, MLS
03/07Vajtkeps vs Los Angeles FC1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
01/07/2022 17:40
MLS je svake godine sve kvalitetniji, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Vankuvera i Los Anđelesa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 04:00h.
Vankuver

Deluje da smo dosta više očekivali od Vankuvera kada je u pitanju ovogodišnje izdanje MLS-a, ali ono što je svakako najbitnije je da se ovaj tim i dalje nalazi u igri za plasman u plej-of, pošto se kanadska ekipa nalazi trenutno na jedanaestom mestu na tabeli zapadne konferencije, uz samo dva boda manjka u odnosu na sedmoplasirani Sijetl, a poznato je da to sedmo mesto ujedno i poslednje koje donosi plasman u doigravanje.
Inače, u prošlom kolu je Vankuver remizirao na svom terenu protiv Nju Inglanda, a taj meč je završen bez golova.

Los Anđeles

I pre početka šampiona je Los Anđeles bio jedan od glavnih favorita za osvajanje MLS-a, a šta tek sada reći kada su u ovaj klub stigla imena poput Đorđa Kjelinija i Gareta Bejla.
Ni jedan ni drugi ruku na srce neće igrati na ovom susretu, ali i bez njih Los Anđeles igra fantastično u poslednje vreme, što nam najbolje potvrđuje i trenutno prvo mesto na tabeli zapadne konferencije uz pet bodova viška u odnosu na drugoplasirani Ostin.
U prošlom kolu su Karlos Vela i drugari slavili na svom terenu protiv Dalasa, a taj meč je završen rezultatom 3:1.

Naš predlog

Gosti igraju sjajno u poslednje vreme, i mišljenja smo da će jedan od glavnih favorita za osvajanje titule šampiona Amerike bez većih problema doći do trijumfa na ovom susretu pa vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.