Ponedeljak, 11/07 - Fudbal, Island, Urvalsdeild
11/07Valur vs KeflavíkUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
9 / 10 Ulog
09/07/2022 11:33
Domaćin uspeva da se održi u vrhu tabele, ali je zaostatak za vodećemi Breidablikom sve veći. Ovog ponedeljka u goste im dolazi Keflavik, a meč se igra od 21.15.
Valur

Ekipa iz Rejkjavika ima sedam bodova iz prethodna tri kola, ali i dalje igra mnogo bolje na svom terenu nego na strani. Kao domaćini su odigrali šest mečeva u aktuelnom prvenstvu, dobili su pet, a igubili samo od važećeg šampiona Vikingura. U prošlom kolu su gostovali kod Akurejrija i osvojili su bod, dvedeseti u sezoni. Takav učinak dovoljan je za deobu trećeg mesta pred ovo kol, zajedno sa ekipomStjarnana, dok je ispred njih, na drugom mestu, Vikingur sa dva boda više. Sve ove ekipe u poteri su za vodećim Breidablikom, timom koji se odvojio na tabeli i već ima 31 bod iz 12 utakmica. Šansa za pratioce je to što će se ove sezone po prvi put igrati i Plej-of, pa će imati dovoljno vremena da dostignu lidera.

Kefliavik

Baš ta činjenica što će se posle 22 kola u redovnom delu prvenstva odigrati još deset u Plej-ofu i Plej-autu, daje motiv Keflaviku da nekako ugrabe barem šesto mesto posle regularnog dela i na taj način obezbede i opstanak, ali sebi omoguće još deset utakmica protiv najjačih islandskih timova. Za sada su blizu tom cilju, Keflavik je trenutno na sedmom mestu, ima dva boda manje od šestoplasiranog Rejkjavika, ali i jedan meč manje odigran od njih. Nalaze se u odličnoj formi i u poslednja četiri kola osvojili su čak deset bodova. Jedini neuspeh u tom intervalu bilo je ispada nje iz kupa, a eliminisao ih je trećeligaš Njardvik i to na njihovom terenu sa čak 4:1.

Predlog

Ovo je drugi ovosezonski duel ove dve ekipe, prvi su odigrali u okviru 2. kolo novog prvenstva, a Valur je slavio minimalnu pobedu u Keflaviku. I sada je Valur favorit i pored odličnog niza rezultata koje ima Keflavik u poslednje vreme. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a za T12+ koeficijent u kaldionici MaxBet iznosi 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.