Utorak, 12/07 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
12/07Hibernians vs Shamrock RoversUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
11/07/2022 11:43
Prvak Republike Irske stekao je veliku rednost u prvom meču i ne bi smeo da ima problema oko prolaska u drugu rundu kvalifikacija. Utakmica na Malti igra se u utorak u 20 časova.
Hibernijans

Ispostavilo se kao tačno to što su u malteškom šampionu strahovali od ovog meča pre svega zbog činjenice da su, za razliku od svog rivala, još daleko od početka sezone. Hibernijans je prvenstvo završio još početkom maja, od tada su prošla puna dva meseca, a duel sa Roversima bio im je jedini zvanični meč u tom periodu. Poraz od 3:0 je previsok da bi mogli da računaju na prošalz u drugo kolo kvalifikacija. Jedina dobra vest je da se ne računa gol u gostima, pa im za prodi-užetke treba trijumf od tri gola, nevezano za to hoće li gosti uspeti da zatresu njihovu mrežu. Ovaj tim je letnji period iskorstio da se pojača, a stiglo je sijaset fudbalera, sa svih kraeva sveta, koji su već ostavili neki trag u drugim timovima sa Malte.

Šamrok Rovers

Šampion i lider u prvenstvu Republike Irske ima velike ambicije ovog leta u Evrope. Veruju u ovom klubu da ponovo mogu do grupne faze nekog od kupova, s obzirom da su već jednom igrali u Ligi Evrope. Posao im je olakšan jer su prvaci, pa im ispadanje ne znači automatsi i kraj kvalifikacija. Ukoliko prođu Hibernijans, a sva je prilika da hoće, već će biti u sjajnoj poziciji da zaigraju u grupama makar Lige konferencija. Mnogo toga zavisiće i od žreba jer u narednom kolu neće biti nosioci. U domaćem prvenstvu veliki su favoriti da po treći put uzastopno dođu do naslova prvaka. Bili su slobodni prošlog vikenda u domaćem takmičenju, ali su zadržali dvocifrenu prednost u odnosu na prvog pratioca, ekipa Dandalka.

Predlog

Šamrok je veći deo posla završio na svom terenu i ne možemo da zamislimo sccenario u kome Hibernijans uspeva da pobedi Roverse sa tri i više golova razlike. Jasno je da će u naredno kolo kvalifiakcija ekipa iz Republike Irske, a pto se revanša tiče pobeda domaćina možda ne bi bila veliko iznenađenje. Uglavnom, gosti nemaju šta da jure i igraće strpljivo i više pažnje obraćati na sopstvenu mrežu. Zato ne očekujemo mnogo golova, najviše do dva, a za igru 0-2 gola koeficijent u kladionici CircusCasino iznosi 1.82.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.