Petak, 05/08 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
05/08Sandhausen vs Fortuna DiseldorfUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
02/08/2022 20:38
Ovog vikenda su na programu mečevi trećeg kola nemačke Cvajte, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sandhauzena i Fortune iz Dizeldorfa. Duel između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Sandhauzen

Fudbaleri Sandhauzena nakon prva dva kola drugog po kvalitetu ranga nemačkog fudbala imaju polovičan učinak, pošto je ova ekipa u prvom kolu slavila na svom terenu protiv Arminije iz Bilefelda kada je bilo 2:1, da bi u drugom kolu ista ekipa doživela poraz na gostovanju kod Darmštada, a taj meč je završen rezultatom 2:1.
Poslednji međusobni susret između Sandhauzena i Fortune iz Dizeldorfa je odigran sredinom decembra prošle godine, kada je Fortuna u gostima slavila sa 0:1, a bio je to drugi uzastopni meč između ove dve ekipe na kome je gost slavio.

Fortuna Dizeldorf

Fudbaleri Fortune iz Dizeldorfa su prošlu sezonu završili na sredini tabele, preciznije na desetom mestu, a utisak je da se nešto slično očekuje i ovog puta, iako svi navijači ovog tima mogu da budu prezadovoljni sa načinom na koji je njihova omiljena ekipa startovala ovaj šampionat.
Naime, u prva dva kola ovaj tim je ostvario isto toliko trijumfa i trenutno se nalazi na deobi prvog mesta sa maksimalnih šest osvojenih bodova.
U prošlom kolu je ekipa iz Dizeldorfa slavila na svom terenu protiv Paderborna, kada je bilo 2:1.

Naš predlog

Sva je prilika da će i jedna i druga ekipa ići na trijumf na ovom duelu što nam potencijalno može doneti dosta golova pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.