Petak, 05/08 - Fudbal, Poljska, Ekstraklasa
05/08Legia Warszawa vs Piast Gliwice1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
02/08/2022 21:08
Od petka su na programu mečevi četvrtog kola poljske Ekstraklase, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Legije i Pjasta. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Legija

Poznato je da su fudbaleri Legije imali ogromnih problema prošle sezone, pa će najtrofejniji poljski klub učiniti sve da se ove sezone iskupi svojim navijačima, koji važe za jedne od najvatrenijih u Evropi.
Ipak, utisak je da ponovo tim iz Varšave ima dosta problema, pošto se nakon tri odigrana kola Legija nalazi na osmom mestu na tabeli uz čak pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Plok, koji ima isti broj bodova kao i drugoplasirana Krakovija.
U prošlom kolu je osmoplasirani tim na tabeli poražen na gostovanju kod upravo Krakovije kada je bilo više nego ubedljivih 3:0.

Pjast

Što se Pjasta tiče, na osnovu uvodna tri kola možemo zaključiti da će se ovaj tim najverovatnije boriti za opstanak.
Za razliku od gotovo svih timova u Ekstraklasi, Pjasta je odigrao samo dva meča.
U prvom kolu je ovaj tim poražen na gostovanju kod Jagelonije kada je bilo 2:0, da bi u prošlom kolu Pjast doživeo poraz i na svom terenu protiv Zaglebja, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Nažalost trenutno se ova ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli bez osvojenih bodova, pa ako se po jutru dan poznaje utisak je da će ovo biti jedna izuzetno teška sezona za Pjast.

Naš predlog

Mišljenja smo da bi bilo previše kada tim iz Varšave ne bi slavio ni na ovom susretu, zbog čega vam hrabro savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila fenomenalnu kvotu 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.