Petak, 05/08 - Fudbal, Švajcarska, Čelinđ liga
05/08FC Schaffhausen vs WilUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
03/08/2022 17:54
Posle prva tri kola u švajcarskoj Čelendž ligi ove dve ekipe imaju identičan učinak. Meč u Šafhauzenu igra se u petak u 19.30.
Šafhauzen

Imao je domaćin priliku da se prethodne sezone plasira u Super ligu, ali je na kraju morao u baraž, u kome nije bio uspešan. Ove sezone bi taj zadatak mogao da bude lakši, Super liga se širi za dve ekipe, iz Čelendž lige direktno ulaze dve prvoplasirane, a treća igra u baražu protiv tima koji bude poslednji u eliti. Šafhauzen je jedan od glavnih kandidata za svoj prvi ulazak u društvo najboljih. Posle tri kola u novom prvenstvu imaju dve pobede i poraz. Na svom terenu su pobedili Tun i Ksamaks, dok su poraženi na gostovanju kod Lozane. I pored šest osvojenih bodova Šafhauzen ima negativnu gol razliku, a to je posledica ubedljivog poraza od Lozane kada su primili čak pet golova.

Vil

Odavno je Vil bio u eliti, ali se posle ispadanja nije najbolje snašao i uvek je daleko od timova koji se bore za promociju. Možda bi ove sezone mogli da naprave iskorak i pokušaju da budu među tri najbolja tima i steknu priliku da opet igraju u eliti. I oni su kao i Šafhauzen pobedili dva puta u prva tri kola, oba puta na svom terenu, protiv Ksamaksa i Vaduza, dok su jedini neuspeh doživeli protiv Lozane Ouši na strani. Njihova gol razlika je bolja, pa se zato na tabeli nalaze ispred svog sadašnjeg rivala.

Predlog

Prethodne sezone Vil je dobio dva meča protiv Šafhauzena, jedan je dobio rival, a jednom je bilo nerešeno. Zanimljivo je da je na poslednjem meču koji su odigrali palo čak sedam golova, a Šafhauzen je slavio sa 5:2. I sada očekujemo golove, i smatramo da ih mora biti barem tri ukupno. Za 3+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.