Subota, 06/08 - Fudbal, Argentina, Primera
06/08Banfild vs PatronatoDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
04/08/2022 23:28
Ako za neku ligu ove sezone možemo konstatovati da je krajnje nepredvidiva, onda je to svakako argentinska. Za vas smo ovog puta analizirali meč između Banfilda i Patronata, koji je zakazan za 02:30h.
Banfild

Fudbaleri Banfilda igraju promenljivo u ovogodišnjem izdanju argentinske Superlige, pa se trenutno ova ekipa nalazi tek na četrnaestom mestu na tabeli.
Na poslednjih pet mečeva Banfild je bez trijumfa, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila tri remija i dva poraza.
Inače, u prošlom kolu je četrnaestoplasirana ekipa na tabeli remizirali na gostovanju kod Estudijantesa, a taj duel je završen bez golova.

Patronato

Fudbaleri Patronata u veoma lepom raspoloženju putuju na ovo gostovanje kod Banfilda, s obzirom da je ova ekipa u prošlom kolu odigrala jednu od svojih najboljih partija u poslednjih nekoliko godina i savladala favorizovanu Boku Juniors na svom terenu sa više nego ubedljvih 3:0.
Inače, trenutno se Patronato nalazi na osmom mestu na tabeli uz osam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Atletiko Tukuman.
Kada su u pitanju partije na strani, do sada je osmoplasirani tim na tabeli ostvario jedan trijumf, jedan remi i tri poraza.

Naš predlog

Patronato je u prošlom kolu pokazao da se nalazi u zaista sjajnoj formi i mišljenja smo da ova simpatična ekipa neće doživeti poraz ni na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 1.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.