Subota, 06/08 - Fudbal, SAD, MLS
06/08Vajtkeps vs Hjuston Dinamo1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
04/08/2022 22:36
Nije još puno mečeva ostalo do početka plej-ofa u MLS-u, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Vankuvera i Hjustona. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 04:30h.
Vankuver

Fudbaleri Vankuvera igraju ispod svih očekivanja ove sezone i kako sada stvari stoje utisak je da ćemo ovu ekipu veoma teško videti u doigravanju.
Naime, trenutno se kanadski tim nalazi na jedanaestom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na sedmoplasirani tim na tabeli, a poznato je da je to sedmo mesto ujedno i poslednje koje na kraju regularnog dela šampionata, donosi plasman u doigravanje.
U prošlom kolu je Vankuver remizirao na gostovanju kod Nešvila, kada je bilo 1:1.

Hjuston

Što se Hjustona tiče, ako za Vankuver postoje kolike tolike šanse da se nađe u doigravanju, utisak je da gost na ovom susretu teško može uopšte i da se umeša u borbu za plej-of.
Naime, trenutno se Hjuston nalazi na dvanaestom mestu na tabeli zapadne konferencije uz čak sedam bodova manjka u odnosu na sedmoplasiranu ekipu na tabeli.
U prošlom kolu je ova ekipa doživela pravu katastrofu na gostovanju kod Filadelfije, a taj meč je završen sa više nego ubedljivih 6:0.

Naš predlog

Iako oba tima imaju dosta problema ove sezone mišljenja smo da će Vankuver iskoristiti baš loš momenat gostiju i slaviti na ovom susretu, pa vam preporučujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica CircusCasino pripremila fantastičnu kvotu 2.18.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.