Sreda, 10/08 - Fudbal, Nemačka, 3. Liga
10/08Osnabrück vs Ingolštat1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
08/08/2022 14:05
Pre dve godine su se ove ekipa sastale u Cvajti, onda je ispao Osnabrik, a sledeće sezone i Ingolštat. Meč trećeg kola treće lige igra se u sredu u 19 časova.
Osnabrik

Nova sezona za \'\'ljubičaste\'\' iz Osnabrika počela je uspešno. U prva dva kola osvojili su četiri boda što se sasvim iklapa u planove ove ekipe. Nakon pobede nad Diuzburgom na startu prvenstva sa 1:0, prošlog vikenda su uzeli bod na gostovanju kod Auea, tima koji je proletos ispao iz Cvajte. Pred okršaj sa još jednom ekipom koja je iz druge skliznula u treću ligu poraslo im je samopouzdanje, mada je i njima jasno da ih očekuje najteži posao od starta sezone. Prošlu sezonu u trećoj ligi Osnabrik je završio na šestom mestu, a da su samo još malo obratili pažnju u nekim utakmicama, možda su mogli do treće pozicije i plasmana u baraž.

Ingolštat

Gosti su furiozno startovali u trećoj ligi želeći svima da pokažu da ih zanima samo ekspresni povratak u Cvajtu. Pre pet godina Ingolštat je bio bundesligaš, a onda je krenuo sunovrat ovog tima, koji se sada nalazi u trećoj ligi. Prošlu sezonu odigrali su jako slabo, posebno su loši bili u jesenejm delu, pa u nastavku nisu uspeli da osvoje dovoljan broj bodova i izbegnu najgore. U prvom kolu su se dosta mučili na svom terenu sa ekipom Bojrojta, koja je iz regionalne lige ove sezone prešla u treću ligu. Na kraju je Ingolštat slavio minimalnu pobedu. U drugom kolu su bili mnogo ubedljiviji i slavili su sa 3:0 na gostovanju kod drugog tima Borusije u Dortmundu. Između ove dve utakmice nastupali su u DFB kupu i dođiveli ubedljiv poraz od drugolgaša Darmštata sa 3:0.

Predlog

Jeste taj poraz od Darmštata bio ubedljiv, ali je i fudbalerima Ingolštata jasno da nemaju šta da traže u kupu i bolje je da se fokusiraju na prvenstvo, ukoliko žele da se odmah vrate u Cvajtu. Da su odlični na strani pokazali su u subotu u Dortmundu, pa očekujemo da isto urade i u Osnabriku. Naš predlog je dvojka, a za pobedu gostiju dobija se koeficijent 2.70 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.