Sreda, 10/08 - Fudbal, Engleska, EFL Kup
10/08Port Vale vs Rotherham UnitedDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
08/08/2022 14:26
Engleske lige su startovale, a vreme je i za EFL kup. Port Vejl dočekuje Roteram junajted u sredu u 20.45.
Port Vejl

Domaći tim je u dva prva kola u engleskoj Ligi 1 upisao poraz i pobedu. Na startu su pobedili Flitvud sa 2:1 i sa dosta optimizma otputovali u Iksiter, gde se nisu dobro proveli. Domaćin je slavio sa čak 4:0 i tako uneo nemir u ekipu Port Vejla pred naredne okršaje. Recimo da je Port Vejl prošlog proleća četvrtu ligu zamenio za treću. Oni su pobednici plej-ofa Lige 2 i pomalo nenadano našli su se u Ligi 1. Cilj je opstanak u ovom društvu, a sve preko toga biće veliki uspeh za tim iz Stouka na Trentu. Što se EFL kupa tiče, pokušaće da odu što dalje i nadaju se da će im žreb dovesti nekog velikana engleskog fudbala u njihov grad.

Roteram

Vratio se Roteram junajted u Čempionšip, što je veliki uspeh, jer se često dešavalo da timovi po ispadanju potpuno potonu. Oni su bili drugi u Ligi 1, zaostajali su dva boda za Viganom, a imali samo jedan više od MK Donsa i tako izbegli igranje u baražu. U prvom kolu novog šampionata Čempionšipa Roteram je remizirao sa Svonsijem na svom terenu, dok je meč drugog kola, koji su u nedelju trebali da odigraju sa Koventijem, odložen. Nema Roteram neke velike ambicije u aktuelnoj sezoni u najjačoj drugoj ligi na svetu, videlo se i protiv Velšana da će teško dobijati mečeve, ali je cilj isključivo opstanak u Čempionšipu.

Predlog

EFL kup je najmanje važno takmičenje na Ostrvu i često se dešava da treneri ukazuju poverenje fudbalerima koji su trenutno u drugom planu u timovima. Videćemo da li će tako biti i u ovom meču, a ponovimo da su gosti jedan rang više od domaćina. Ipak, Port Vejl ima prednost domaćeg terena i mogao bi i do iznenađenja. Naš predlog je igra gol-gol, a za GG se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 1.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.