Četvrtak, 11/08 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
11/08Tobol vs ZrinjskiUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
08/08/2022 14:51
Oba tima započela su kvalifikacije za Ligu šampiona, a sada se bore za plasman u Ligu konferencija. Utakmica u Kazahstanu igra se u četvrtak u 16 časova.
Tobol

Ekipa iz Kostanaja iznenadila je prošle sezone Astanu i Kairat i okitila se titulom šampiona u Kazahstanu. U prvenstvu ove zemlje trenutno je pauza, odigrano je 15 kola, a Tobol zauzima četvrto mesto sa četiri boda zaostatka za vodećim Aktobeom. U međuvremeu, pored utakmica u Evropi, Tobol je odigrao i pet mečeva u domaćem kupu, a izgubio je čak četiri puta. Očigledno je to takmičenje, koje se u Kazahstanu igra po grupama, njima u drugom planu, a centar interesovanja je plasman u grupnu fazu LIge konferencija. Iz kvalifikacija za Ligu šampiona izbacio ih je mađarski Ferencvaroš, dok su u prošlom kolu oni eliminisali Linkol u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija. U prvom meču u Mostaru Zrinjski je slavio minimalnim rezultatom i tim srpskih internacionalca Zorana Tošića i Dušana Jovančića nada se da može do plasmana u plej-of.

Zrinjski

Šampion Bosne i Hercegovine igrao je pet napornih mečeva u Evropi, a svaki je okončan najviše sa golom razlike za neku od ekipa. U kvalifikacijama za Ligu šampiona remizirali su bez golova sa Šerifom na svom stadionu pod Bijelim Brijegom, ali su u Moldaviji dođiveli minimalan poraz. Preselili su se u kvalifikacije za Ligu konferencija i tamo dva puta pobedili albansku Tiranu, bilo je 1:0 u Albaniji i 3:2 u Mostaru. Protiv Tobola bilo je jako neizvesno, a Zrinjski je nošen podrđkom sa tribina uspeo da slavi sa 1:0 golom mladog Jankovića u finišu meča. treba reći da je mostarski tim do prednosti i pobede stigao sa igračem manje u polju, s obzirom da je početkom drugog poluvremena isključen Josip Ćorluka.

Predlog

Jasno je da će gosti pokušati da odbrane prednost koju su stekli na svom terenu. Tobol će napasti Zrinjski, ali mora da bude oprezan kod odbrane svog gola. Na oba gostovanja Zrinjskog pao je samo po jedan gol, jednom su ga oni primili, u Moldaviji, a jednom dali, u Albaniji. Očekujemo da i sada bude malo pogodaka i predlažemo igru 0-2 gola sa koeficijentom 1.73 u kladionici CircusBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.