Utorak, 16/08 - Fudbal, Danska, 1st Division
16/08Sonderjiske vs Helsingor1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
14/08/2022 14:08
Domaćin je lider prvenstva u danskoj drugoj ligi i ima maksimalan broj bodova. Perfektan učinak planira da zadrži i nakon meča sa Helsingorom u utorak u 18.30.
Sonderjisk

Danski drugoligaši će raditi vanredno, a trenutni lider na tabeli, ekipa Sonderjiska, dočekuje Helsingor. Posle četiri odigrana kola domaćin ovog meča ima maksimalan učinak, zajedno sa ekipom Vejlea, samo sa nešto boljom gol razlikom. Očigledno je da Sonderjisk, ali i Vejle, žele da se ekspresno vrate u Super ligu Danske, iz koje su ispali proletos. Sonderjisk je u prva četiri kola pobedio Fremad Amager i Koge na svom terenu, dok su na strani bili bolji od Hileroda i Hobra. Go razlika tima iz Hadersleva je impresivna, dali su 13, a primili samo tri pogotka.

Helsingor

U nekim drugim okolnostima, bez Vejlea i Sonderjiska, veoma kvalitetnih timova, možda bi Helsingor mogao da pokuša da uradi nešto više u ovom prvenstvu, ali je, posle ovakvog početka, to teško očekivati. Već u prvom kolu Vejle ih je dobio na njihovom terenu sa čak 6:0, na gostovanju kod Hobra u drugom kolu prošli su znatno bolje, ali je upisan novi poraz, ovog puta minimalan. Prvi gol dali su tek u trećem kolu kada su zabeležili prvu i, do sada, jedinu pobedu. Savladana je Fredericija sa 3:2. U petak su dočekali Hvidiovre i došiveli još jedan bolan poraz, bez postignutog gola, bilo je 0:3. Na tabeli su trenutno na 9. mestu sa 3 boda i čak 12 primljenih golova, a jedini cilj će im biti pokušaj da budu među prvih šest timova i igraju u plej-ofu.

Predlog

Ovo je jedan od mečeva koje kladioci nazivaju \'\'siguricama\'\'. Ne vidimo način da Helsingor ostane neporažen na ovom meču, a ko voli veće kvote može jedinicu kombinovati i sa golovima domaćina. Za nas je dovoljna kvota 1.56 koliko se dodeljuje u kladionici CircusBet na trijumf Sonderjiska.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.