Sreda, 17/08 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
17/08Karabah vs Viktorija PlzenjUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
15/08/2022 12:08
Karabag je već napravio nekoliko iznenašenja i uopšte nisu bez šansi protiv češkog šampiona. Utakmica plej-ofa za Ligu šampiona igra se u sredu u 18.45.
Karabag

Prvak Azerbejdžana je krenuo od prvog kola kvalifikacija za elitno evropsko takmičenje i žreb ga nije mazio. Odmah su za rivala dobili Leh iz Poznanja, najbolji tim Poljske, a nakon minimalnog poraza u Poznanju, na svom terenu su deklasirali rivala sa 5:1. Doša je okršaj sa Cirihom, timom koji je u krizi, ali je na dominantan način osvojio titulu u Švajcarskoj. U Bakuu je bilo 3:2, Cirih se revanširao sa 2:1 posle 90 minuta na Lecigrudu, ali je u produžecima Karabag postigao još jedan gol i otišao u treće kolo. I tada su dobili rivala koji je proglašen za favorita, u Bakuu je bilo samo 1:1 protiv Ferencvaroša, da bi u Budimpešti Karabag održao čas fudbal a\'\'Fradiju\'\' i slavio sa 3:1. Obezbedili su Ligu Evrope, ali svakako žele u elitno takmičnje. Što se domaćeg rvenstva tiče, ono je tek počelo, a Karabag je u grupi timova sa maksimalnim učinkom posle dva odigrana kola.

Viktorija Plzenj

Viktorija je prekinula dominaciju Slavije u Češkoj i trijumfovala u prethodnoj, vrlo zanimljivoj, sezoni. Čini nam se da je prvenstvo Češke nešto slabije nego ranijih sezona, klubovi beleže slabije rezulatate, pa prvak biše nema zagarantvano mesto u Ligi šampiona, već kreće od trećeg kola kvalifikacija. Tako je tim iz Plzenja već morao da eliminiše jedan tim do plej-ofa. U prošlom kolu igrali su dvomeč sa senzacijom prethodne Lige šampiona. prvakom Moldavije Šerifom iz Tiraspolja, ali su sa dve pobede prošli u poslednji krug kvalifikacija. Oba puta Viktorija je slavili identičnim rezultatom 2:1. Prvo su pobedili u Moldaviji, a onda, rutinski, i na svom terenu. Počeo je i novi šampiona Češke, Viktorija je krenula remijem sa Teplicama, a onda su zabeležili dve pobede, oba puta sa po 2:1, protiv Pardubica i Hradeca.

Predlog

Karabag je postao opasniji na strani, mada nije lako igrati ni u Bakuu gde je ogromna vlažnost vazduha. Verujemo da će se ukupni pobednik saznati tek nakon revanša u Plzenju, a ko će trijumf zaliti čuvenim pivom, teško je pretpostaviti. Što se prve utakmice tiče, smatramo da nijedan tim neće preterano rizikovati, i da se gledaoci neće nageldati golova. Naš redlog je 0-2 gola sa koeficijentom 1.67 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.