Utorak, 06/09 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
06/09Dinamo Zagreb vs ČelsiUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
05/09/2022 10:12
Na početku grupne faze novog izdanja Lige šampiona u Maksimiru e gostovati londonski Čelsi. Utakmica se igra u utorak u 18.45.
Dinamo Zagreb

\'\'Modri\'\' su svoj prvashodni cilj ostvarili plasmanom u Ligu šampiona u kojoj nisu igrali dve prethodne godine. Samim ulaskom među evrospku elitu \'\'zatvorili su finansijsku konstrukciju\'\', mada to oni uvek urade i prodajom fudbalera. Dinmo opet ima snažan tim, ponovo je lider u hrvatskoj ligi, i ma koliko se ostale ekipe pojačavale, osim one 2017. godine kada je Rijeka postala šampion, titula je non-stop u Zagrebu. Kvalifikacije nisu najbolje počele, u prvom meču ovog leta igrali su 2:2 u Maksimiru sa makedonskim Škupijem, ali su onda lakše eliminisali Ludogorec, da bi u plej-ofu bolji bili od norveškog Bode/Glimta i to posle produžetaka. U petak su bez mnogo problema pobedili Rijeku na svom terenu i napravili dobar uvod pred dolaska ekipe koja je bila prvak Evrope pre dve godine.

Čelsi

S jedne strane imamo \'\'Modre\'\', a sa druge \'\'Plavce\'\'. Čelsi je promenjivo igrao od početka sezone, počeo je dobro, ali ga je onaj remi sa Totenhemom presekao. Posle tog nerešenog rezultata izgubili su dva puta u naredna četiri kola, oba puta u gostima. Prvo ih je \'\'počistio\'\' Lids na Eland Roudu sa 3:0, a izgubili su i u Sautemptonu 2:1. Ipak, kada igraju na svom Stamford Bridžu mnogo su uspešniji, pobedili su Lester i Vest Hem i to oba puta posle preokreta. Trijumf nad \'\'Čekićarima\'\' mnogo će značiti pred start LIge šampiona u kojoj Tuhelov tim ima velike ambije. Recimo još da su u grupi, pored ove dve ekipe, još Milan i Salcburg.

Predlog

Čelsi je veliki favorit u Zagrebu, ali smatramo da \'pLavci\'\' nisu dobro iskoristili prelazni rok. Dva pojačanja stigla su bukvalno poslednjeg dana, Obamejang i Fofana, i ne verujemo da ćemo ih videti u Maksimiru. Verujemo u golove u ovom meču, a za 3+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.