Četvrtak, 22/09 - Fudbal, Međunarodni, UEFA Nations League
22/09Litvanija vs Farska OstrvaDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
20/09/2022 16:00
Još jedan loš ciklus je iza ove dve selekcije i jedino im ostaje da pokušaju da izbegnu poslednje mesto. Meč u Litvaniji igra se u četvrtak u 20.45.
Litvanija

Baltička reprezentacija će želeti da što pre zaboravi izdanja iz ove Lige nacija. posle četiri odigrana kola Litvanci nemaju ni jedan osvojen bod, a dali su samo jedan gol, pri čemu su primili čak 12. Bilo bi jako loše da završe takmičenje u grupi bez osvojenog boda, a ako ga ne uzmu protiv Farana teško da će to učiniti u Luksemburgu u poslednjem kolu. Čim je Turska, koja je ispala iz B divizije u C, upala u ovu grupu, znalo se ko će osvojiti prvo mesto. Jedini konkurent Turcima mogao je biti Luksemburg, ali se pokazalo i da su oni daleko od kvaliteta selekcije iz Anadolije. Za Litvaniju i Farska Ostrva ostala je borba za opstanak u ovoj diviziji, a bliži tome su Farani. Litvanija je izgubila sva četiri meča, a jedino su na Farskim Ostrvima imali neku šansu da dođu makar do boda.

Farska Ostrva

Imali su Farani i boljih izdanja, kako u kvalifikacijama za Evropska i Svetska prvenstva, tako i u prethodnim ciklusima Lige nacija. Ovog puta su podbacili, ali imaju odlične izglede da ostanu u diviziji C, što i nije loše za njih. Posle četiri odigrane utakmice osvojili su četiri boda, i to u dva prethodna meča. Startovali su sa dva poraza, od Turske i Luksemburga, ali su onda pobedili Litvaniju u Toršavnu, a zatim osvojili i bod u Luksemburgu. Najverovatnije će im i ta četiri boda biti dovoljna za treće mesto, ali ne bi bilo loše da uzmu makar bod u Litvaniji i tako se obezbede pošto u poslednjem kolu igraju protiv Turske.

Predlog

U prvom meču između ove dve selekcije bilo je neizvesno, Farska Ostrva pobedila su sa 2:1 i to nakon preokreta, s obzirom da su Litvanci prvi poveli. Nama se čini da su Farska Ostrva kvalitetnija selekcija od Litvanije koja se oprostila od C divizije. Uglavnom, Farani ne bi trebalo da izgube na Baltiku, a za duplu šansu na goste u kladionici CircusCasino koeficijent iznosi 1.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.