Petak, 23/09 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
23/09Herakles vs Helmond SportUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
21/09/2022 13:31
Čak 17 godina je prošlo od prethodnog prvenstvenog duela između ove dve holandske ekipe. Meč u Almelu igra se u standardnom terminu u petak u 20 časova.
Herakles

Posle ispadanja iz elitnog holandskog ranga tim Heraklesa ima samo jedan cilj, a to je ekspresni povratak u Erediviziju. Početak sezone u drugoj ligi bio je po planu, uglavnom, ali su trenutno na trećem mestu i gledaju u leđa Ajndhovenu i Cvoleu. Ipak, u odnosu na ove dve ekipe imaju jedan meč manje odigran, pa bi sa još tri dodata boda bili izjednačeni na vrhu sa Cvoleom, pošto bi, u tom slučaju, oba tima imala po 19 bodova. Za sada iz sedam utakmica imaju pet pobeda i po jedan rem i i poraz, koji su doživeli baš neočekivano od mladog tima Ajaksa i to rezultatom 4:0. Herakles je izuzetno efikasan tim, u dva prethodna kola, u pobedama nad Venloom i Telstarom, postigli su čak osam golova.

Helmond

Gosti su u donjem delu tabele, trenutno se nalaze tek na 17. mestu i nemaju neke veće ambicije u aktuelnoj sezoni. Helmond je postigao samo sedam pogodaka do sada, pa učinak od 6 osvojenih bodova i nije tako loš uz takav broj datih golova. Naznake bolje forme videli smo u poslednjih nekoliko kola, pa su tako u tri poslednja pobedili dva puta, i to je velika većina bodova koje su osvojili do sada. Pobedili su na svom terenu Almere i Dodreht i njihov pristalice se nadaju da bi mogli da počnu uspon barem do sredine tabele. Ipak, kada se zna da su prethodnu sezonu u Erstediviziji okončali na poslednjem mestu, sa vrlo malo osvejenih bodova, čak i ovakav učinak je zadovoljavajući. srećom po njih nije bilo ispadanja i oni ponovo igraju u društvu drugoligaša.

Predlog

Nemamo dilemu da bodovi ostaju u Almelu i da će Herakles pobediti Helmond. Kvota na trijumf domaćina je izuzetno niska, pa ćemo igrati na golove. Herakles daje mnogo golova u poslednje vreme i ubeđeni smo da će bar tri puta pogoditi mrežu Helmonda. Za igru T13+ koeficijent iznosi 2.18 u kladionici CircusCasino.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.