Petak, 23/09 - Fudbal, Španija, Segunda
23/09Sporting Hihon vs Ibiza-Eivissa1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
21/09/2022 19:26
U petak je nešto bolja ponuda nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko dana, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Hihona i Ibice. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Hihon

Fudbaleri Hihona imaju dosta problema u poslednje vreme, pošto je ova ekipa nakon veoma dobrog starta upisala dva vezana poraza.
Prvo su Uroš Đurđević i drugari poraženi na svom terenu od Santandera, kada je bilo 0:2, da bi ova ekipa u prošlom kolu izgubila i na gostovanju kod Saragose, kada je bilo 1:0.
Inače, ovaj tim ima ambiciju da dođe do plasmana u doigravanje, što bi izvesno moglo da predstavlja veoma težak zadatak, pa je svakako pobeda protiv Ibice imperativ.

Ibica

Nije tajna da će primarni cilj Ibice biti opstanak u društvu najboljih, i ako sudimo po poslednjim rezultatom ovog tima, navijači kluba iz jedne od najpopularnijih letnjih destinacija, imaju pregršt razloga za zadovoljstvo.
Naime, u poslednja dva meča Ibica je ostvarila isto toliko trijumfa pa se trenutno nalazi na osamnaestom mestu na tabeli, uz tri boda viška u odnosu na najugroženije ekipe.
U prošlom kolu je ovaj tim slavio na gostovanju kod Ovijeda, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Naš predlog

Iako Hihon ima dosta probleme u poslednje vreme, mišljenja smo da će ova ekipa koja je na papiru dosta kvalitetnija od Ibice, potvrditi kvalitet na ovom susretu, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.