Nedelja, 25/09 - Fudbal, Argentina, Primera
25/09River Plata vs Taljeres Kordoba1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
21/09/2022 18:34
U subotu je na programu pregršt veoma interesantnih mečeva a za vas smo ovog puta analizirali duel između River Plejta i Taljeresa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 23 časa.
River Plejt

Sigurno je da smo dosta više očekivali od aktuelnog šampiona Argentine, međutim, trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli "Lige Profesional" uz čak šest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Tukuman, koji se mimo svih očekivanja nalazi na prvom mestu na tabeli.
U prošlom kolu je tim sa "Monumentala" prekinuo jednu poprilično lošu seriju i to pošto je slavio na veoma teškom gostovanju kod San Lorenca, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Taljeres

Što se tiče Taljeresa, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa koja je igrala sjajno prošle sezone, nalazi na 24. mestu na tabeli, uz jedanaest bodova viška u odnosu na poslednjeplasirani Aldosivi, pa se opstanak ovog tima u najkvalitetnijem rangu argentinskog fudbala ne sme dovesti u pitanje.
U poslednje vreme Taljeres pruža nešto bolje partije nego što je to bio slučaj većim delom šampionata, pa je tako ova ekipa na tri poslednja susreta bez poraza, a u prošlom kolu je savladan Kolon na svom terenu rezultatom 2:0.

Naš predlog

River Plejt prosto mora da pobedi na ovom susretu kako bi ostao u igri za naslov prvaka, a mišljenja smo da će se to i desiti pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.