Subota, 24/09 - Fudbal, Međunarodni, UEFA Nations League
24/09Jermenija vs UkrajinaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
22/09/2022 15:37
Posle poraza u Glazgovu Ukrajinci su se udaljili od prvog mesta u grupi. Meč u Jerevanu igra se u subotu u 15 časova.
Jermenija

Počela je Jermenija odlično ovo izdanje LIge nacija, u prvoj utakmici savladali su Republiku Irsku na svom terenu, ali su nakon toga upisali tri uzastopna neuspeha. Dva puta su gubili od Škotske i jednom od Ukrajine, pa im sada preostaje bitka za izbegavanje poslednjeg mesta u grupi i ostanak u diviziji B. Njihova meta je selekcija Republike Irske koja ima samo bod više i sa kojom se sastaju u poslednjem kolu u Dablinu. Taj duel će najverovatnije presuditi ko će biti treći, ali bi za Jermeniju bilo mnogo bolje da im u Dablinu odgovara bod, a ne samo pobeda. Da bi se to dogodilo ne smeju da izgube od Ukrajine pred svojim navijačima.

Ukrajina

Očigledno je poraz od Velsa u finalu baraža za odlazak na Mundijal u Kataru dosta pogodio Ukrajince, pa su podbacili u prethodne dve utakmice Lige nacija. Jasno je da je tim tempirao formu za dva meča baraža, prvi protiv Škota je dobije, ali su \'\'Zmajevi\'\' pobedili i tako će Vels u Katar. Ukrajina bi mogla, bar malo, da se uteši plasmanom u najaču diviziju Lige nacija, ali je to slaba uteha. Posle dve startne pobede u grupi nad Irskom u gostima i Jermenijom u Poljskoj, usledio je samo remi protiv Iraca i poraz u Glazgovu od Škotske u sredu. Sada zaostaju za Škotima dva boda, ali ako pobede u Jermeniji sami će odlučivati o svojoj sudbini u poslednjem kolu kada će u Poljskoj dočekati Škotsku.

Predlog

Obe selekcije imaju svoju računicu pred ovaj duel. Domaćinu bodovi trebaju za opstanak u diviziji, a gostima za prelazak u onu najjaču. Ukrajina je dosta oslabljena i ne bi nas iznenadila ni pobeda domaćina. Ipak, nemkako nam je najrealnije da se meč završi sa moalo golova. Za igru 0-2 gola koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.