Nedelja, 25/09 - Fudbal, Španija, Segunda
25/09Las Palmas vs GranadaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
23/09/2022 16:00
U nedelju nas očekuje dosta zanimljivih mečeva u Segundi, a mišljenja da je najinteresantniji duel između Las Palmasa i Granade. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Las Palmas

Fudbaleri Las Palmasa igraju sjajno u ovogodišnjem izdanju španske Segunde, a najbolji pokazatelj za to je i trenutno drugo mesto na tabeli uz isti broj bodova kao i trećeplasirana Granada koja im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu.
Do sada je nekadašnji prvoligaš odigrao šest mečeva u drugom po kvalitetu rangu španskog fudbala i ostvario četiri trijumfa i dva poraza.
U prošlom kolu je drugoplasirani tim na tabeli nažalost samo remizirao na gostovanju kod Santandera kada nije bilo golova.

Granada

Malo ko je očekivao da će Granada prošle sezone ispasti iz društva najboljih, pa je sigurno da će primarni cilj biti ekspresni povratak u najkvalitetniji rang španskog fudbala, što sasvim sigurno neće biti nimalo lak zadatak.
Trenutno se tim koji je ne tako davno igrao četvrtfinale Liga Evrope nalazi na trećoj poziciji na tabeli uz isti broj bodova kao i drugoplasirani Las Palmas, kod koga gostuju u ovom kolu.
U prošlom kolu je trećeplasirani tim na tabeli posle dva vezana poraza na svom terenu savladao Mirandes rezultatom 2:1.

Naš predlog

Oba tima imaju najviše moguće ciljeve ove sezone, i jako je teško prognozirati konačan ishod ovog susreta.
Ipak, i jedni i drugi će sasvim sigurno ići na trijumf na derbi meču sedmog kola Segunde, što nam potencijalno može doneti golove na obe strane, pa vam savetujemo da odigrate igru GG za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.