Sreda, 28/09 - Fudbal, Rusija, Russian Cup
28/09GazovikOrenburg vs Dinamo MoskvaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
27/09/2022 00:50
U sredu je nešto slabija ponuda za klađenje, a ovaj dan nam donosi mečeve ruskog Kupa. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Orenburga i Dinama iz Moskve, koji je zakazan za 16 časova i 30 minuta.
Orenburg

Ove sezone se ruski Kup igra po nešto drugačijem sistemu nego što smo to navikli, pa tako ima nekoliko grupa od po četiri timova, a Orenburg se nalazi u grupi C i trenutno se ova ekipa nažalost nalazi na poslednjem mestu na tabeli i to bez osvojenih bodova.
U prvom kolu je ova simpatična ekipa gostovala u Groznom kod Ahmata, a taj duel je završen rezultatom 3:1.
U prošlom kolu je povratnik u najkvalitetniji rang ruskog fudbala na gostovanju kod Rostova poražen istim rezultatom, pa deluje da Orenburgu i ovog puta predstoji težak zadatak.

Dinamo Moskva

Pre svega treba istaći da je prošla sezona za Moskovljane bila fantastična pošto je ova ekipa koja je ne tako davno igrala u drugom po kvalitetu rangu ruskog fudbala zauzela treće mesto na tabeli.
Nažalost, ovaj tim bi tako obezbedio plasman u Ligu Evropu, ali je zbog poznate situacije ruskim klubovima zabranjeno da igraju u evropskim takmičenjima.
Što se tiče trenutne situacije u Kupu, Moskovljani se trenutno nalaze na drugom mestu na tabeli i imaju za sada pobedu i poraz, uz konstataciju da je Dinamo u prošlom kolu slavio na svom terenu protiv Ahmata, kada je bilo 2:1.

Naš predlog

Domaćin juri prvi trijumf u ovogodišnjem izdanju Kupa, dok je Dinamo blagi favorit na ovom duelu, pa deluje da bi vrlo lako moglo da bude golova na obe strane, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.