Četvrtak, 29/09 - Fudbal, Rusija, Russian Cup
29/09F. Voronezh vs Krylya Sovetov1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
28/09/2022 10:39
U četvrtak nas očekuje nekoliko veoma zanimljivih mečeva u okviru ruskog Kupa, a jedan od njih je svakako susret između Fakela i Krile Sovjetov. Duel između ova dva tima je zakazan za 16 časova i 30 minuta.
Fakel

Sigurno je da će primarni cilj Fakela biti opstanak u društvu najboljih, pa ako gledamo stvari sa tog aspekta, deluje da ovu ekipu neće previše zanimati Kup takmičenje, što se najbolje moglo videti i u prva dva kola.
Naime, u ovom trenutku se Fakel nalazi na poslednjem mestu na tabeli bez osvojenih bodova.
U prvom kolu je novajlija u Premijer ligi poražen u gostima kod Zenita kada je bilo 2:0, da bi u prošlom kolu Fakel izgubio i od Spartaka na strani, kada je bilo 3:0.

Krila Sovjetov

Što se tiče Krila Sovjetova ovaj tim će učiniti sve da dođe makar do plasmana u narednu rundu Kupa, koji se od ove sezone igra po nešto drugačijem sistemu.
U ovom trenutku se klub iz Samare nalazi na drugom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Spartak iz Moskve.
U prvom kolu je Krila Sovjetov upravo poražena u gostima kod Moskovljana, da bi u prošlom kolu ovaj tim odigrao jednu od najboljih partija u poslednjih nekoliko godina i na svom terenu savladao favorizovani Zenit sa 2:0.

Naš predlog

Kao što smo već konstatovali, Fakel ne interesuje previše Kup takmičenje što bi mogao i morao da iskoristi protivnik zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 2.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.