Nedelja, 02/10 - Fudbal, Italija, Serija A
02/10Atalanta vs FiorentinaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
01/10/2022 02:47
Jedan od najzanimljivijih mečeva nedeljnog programa kada je Serija A u pitanju se igra u Bergamu, gde će fudbaleri Atalante ugostiti Fiorentinu. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Atalanta

Fudbaleri Atalante prošle sezone nisu uspeli da dođu do plasmana u neko od evropskih takmičenja, pa je samim tim i sezona okarakterisana neuspešnom.
Kada su svi mislili da će četa Đanpjera Gasperinija ove godine tavoriti na sredini tabele, fudbaleri popularne "Boginje" su pokazali karakter, igraju sjajno na startu šampionata, pa deoba prvog mesta trenutno ne sme nikog da iznenadi.
U prošlom kolu je tim iz Bergama slavio u derbiju protiv Rome na Olimpiku, kada je bilo 0:1.

Fiorentina

Fiorentina jeste dobro počela ovaj šampionat, međutim, kako je vreme prolazilo tako su i Luka Jović i drugari pružali sve slabije partije, pa se u ovom trenutku "ljubičasti" nalaze na desetom mestu na tabeli sa devet osvojenih bodova.
Do sada je ova ekipa ostvarila dva trijumfa, i to u prvom kolu na svom terenu protiv Kremonezea, ali i u poslednjem, i ovog puta na "Artemio Frankiju" kada je bilo 2:0 protiv Verone.
Što se tiče partija u gostima, do sada je "viola" odigrala tri susreta van svog terena i doživela dva poraza i jednom remizirala.

Naš predlog

Po našem mišljenju je domaćin veliki favorit na ovom duelu, ali smo nekako mišljenja da su sigurnija varijanta golovi, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.