Ponedeljak, 03/10 - Fudbal, Poljska, Ekstraklasa
03/10Śląsk Wrocław vs Warta PoznańDupla šansatip: X2
9 / 10 Ulog
01/10/2022 14:33
U poslednjoj utakmici 10. kola poljske Ekstraklase Šljonsk dočekuje Vartu. Meč se igra u ponedeljak u 19 časova.
Šljonsk

U Vrloclav dolazi Varta iz Poznjanja i to je odlična prilika za domaću ekipu da upiše četvrtu pobedu u sezoni i veže treći meč bez neuspeha u prvenstvu. Pred odlazak na pauzu Šljonsk je pobedio Lehiju na svom terenu i osvojio bod kod Pjasta u Gljivicama. Do sada su na svom stadionu izgubili samo jednom u pet odigranih utakmica, a jedino je Rakov iz Čestohove uspeo da odnese ceo plen iz Vroclava i bio je tada vicešampion baš ubedljiv pošto je slavio sa 4:1. U ostala četiri meča Šljonsk jedva puta pobedio, protiv Pogona i Lehije, a dva puta je odigrao nerešeno, bilo je to u duelima sa Vidzevom i Krakovijom.

Varta

Kada je Poznjan u pitanju Varta je uglavnom u senci mnogo poznatijeg Leha, bivšeg šampiona Poljske. Od ulaska u Ekstraklasu ekipe Varte pre dve sezone stvari bi mogle da se promene. Prethodno prvenstvo Varta je završila na odličnom 11. mestu, a verujemo da ne bi imali ništa protiv ni da se ova sezona okonča na isti način. Početak nije najbolji, Varta je trenutno u zoni ispadanja, zauzimaju 16. mesto sa 11 bodova. Dosta su udaljeni od dve poslednjeplasirane ekipe, Lehije i Legnice, oje su pre ovog kola imale samo po 5 bodova, ali iz lige ispadaju tri poslednja tima na tabeli. Varta je u tri poslednja kola bez pobede, imaju dva remija i poraz, a kada igraju na strani izgledaju sjajno i osvojili su deset od ukupno 11 bodova.

Predlog

Za Vartu bi bilo najbolje da stalno gostuju, sve tri pobede u aktuelnom prvenstvu ostvarili su na strani, i to protiv Legnice, Korone i Krakovije. Jedini neuspeh doživeli su kod Rakova na početku i to minimalnim rezultatom. Verujemo da mogu makar do boda i u Vroclavu, pa predlažemo duplu šansu na goste za koju se dobija koeficijent 1.57 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.