Ponedeljak, 03/10 - Fudbal, Francuska, Liga 2
03/10Laval vs Bordo1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
02/10/2022 09:52
U ponedeljak je nešto slabija ponuda za klađenje nego što je to bio slučaj za vikend, pa smo za vas ovog puta analizirali duel između Lavala i Bordoa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Laval

Nema prevelikih tajni, primarni cilj Lavala će i ovog puta biti opstanak u društvu najboljih, a kako sada stvari stoje utisak je da svi navijači ovog tima mogu da budu zadovoljni sa dosadašnjim partijama njihove omiljene ekipe.
U ovom trenutku se Laval nalazi na sredini tabele, preciznije na trinaestoj poziciji, uz deset osvojenih bodova.
U prošlom kolu je trinaestoplasirani tim na tabeli slavio na gostovanju kod Kevija, a taj duel je završen rezultatom 1:3.

Bordo

Malo ko je očekivao da će Bordo prošle sezone ispasti iz Lige 1, međutim to se dogodilo, pa je sigurno da će primarni cilj kada je ova sezona u pitanju biti ekspresan povratak u najkvalitetniji rang francuskog fudbala, a to sigurno neće biti nimalo zadatak.
U ovom trenutku se Bordo nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na vodeći Amijen, koji ruku na srce ima i meč više.
U prošlom kolu je dojučerašnji prvoligaš slavio na svom terenu protiv Dižona, kada je bilo 2:1.

Naš predlog

Iako Laval u lepom raspoloženju dočekuje ovaj duel nakon pobede u gostima kod Kevija, mišljenja smo da će Bordo ipak pokazati zašto se smatra glavnim favoritom za ulazak u Ligu 1, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 2.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.