Sreda, 05/10 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
05/10Votford vs Svonsi1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
03/10/2022 10:12
Oba tima bila su uspešna u prethodnom kolu i slavila su pobede. Meč vanrednog kola Čempionšipa igra se u sredu u 20.45.
Votford

Neće biti lako \'\'Stršljenovima\'\' da se vrate u elitu i sada im je sigurno žao što su tako lako dozovlili da odmah ispadnu u prethodnoj sezoni. Konkurencija u Čempionšipu je dosta izjednačena, nije kao prošle sezone kada su Fulam i Bornmut bili dominanti, pa se očkuje duga i neizvesna borba za dva prva mesta koja vode direktno u Premijer ligu, ali i za plasman u plej-of. Votford je svakako jedan od timova koji će biti u najužem krugu kandidata za ulazak u leitni rang, iako ne mogu biti u potpunosti zadovoljni dosadašnjim učinkom. Niz od tri meča bez pobede pre odlaska na pauzu prekinuli su u nedelju kada su bili ubedljivi na gostovanju u Stouku gde su slavili sa 4:0. Sada su na sedmom mestu sa 17 osvojenih bodova iz 11 kola.

Svonsi

\'\'Labudovi\'\' su vezali dve pobede, a to se odavno nije dogodilo. Velšani su od ispadanja iz Premijer lige konstantno u Čempionšipu, niti se bore za opstanak, niti za plasman u elitu, pa je i navijačima to pomalo dosadno. Svonsi je slavan tim i pitanje je vremena kada će se ponovo naći u društvu najboljih, a njihovi simpatizeri se nadaju da neće čekati kao pristalice Notingem Foresta više od dve decenije. U ovoj sezoni Svonsi se nalazi u sredini tabele posle 11 odigranih utakmica. Imaju 15 osvojenih bodova, a zabeležili su po četiri pobede i poraza i tri remija. U prošlom kolu Svonsi je napravio iznenađenje i pobedio Vest Brom u Birmingemu sa 3:2.

Predlog

Mnogo veće ambicije ima Votford u ovoj sezoni, ali je Svonsi i u Birmingemu pokazao da može biti nezgodan rival. Gubili su protiv Vest Broma sa 2:1, ali su na kraju slavili sa 3:2. To je drugi uzastopni meč na kome je Svonsi postigao tri gola. Po nama je Votford favorit u ovom meču, ne smeju da izgube korak sa vodećima, a za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent koji iznosi 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.