Četvrtak, 24/11 - Fudbal, Slovačka, Superliga
24/11Spartak Trnava vs Zemplín Michalovce1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
23/11/2022 15:24
Slovačko prvenstvo se igra i pored toga što je Mundijal uveliko u toku, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Trnave i Mihalovca. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Trnava

Fudbaleri Trnave igraju dosta dobro ove sezone o čemu nam najbolje svedoči i trenutno treće mesto na tabeli uz sedam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Slovan iz Bratislave.
Do sada je ekipa koja je ne tako davno predstavljala Slovačku u kvalifikacijama za Ligu šampiona, odigrala sedamnaest mečeva i ostvarila devet trijumfa, četiri remija i četiri poraza.
U prošlom kolu je trećeplasirani tim na tabeli slavio na svom terenu protiv Skalice, a taj meč je završen rezultatom 2:1.

Mihalovce

Kada je Mihalovce u pitanju, ova ekipa se trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli i kako sada stvari stoje utisak je da će se ova ekipa do kraja šampionata boriti za plasman u doigravenje.
Naime, na kraju regularnog dela prvenstva će šest najbolje plasiranih reprezentacija doći do plasmana u plej-of, a u ovom trenutku Mihalovce ima samo bod manjka u odnosu na šestoplasiranu Žilinu.
U prošlom kolu je Mihalovce savladalo upravo Žilinu na svom terenu, a taj duel je završen rezultatom 3:2.

Naš predlog

Trnava je u ovom trenutku daleko bolji tim, i mišljenja smo da će ova ekipa to pokazati i na terenu, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.