Subota, 26/11 - Fudbal, Engleska, National League
26/11Jeovil Taun vs Halifax TownUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
25/11/2022 13:20
Jedino će petoligaši igrati utakmice redovnog kola za vikend pošto se u isto vreme igraju i mečevi FA kupa. U Džojvilu domaći tim od 16 časova dočekuje Halifaks.
Džojvil Taun

Domaći tim imao je jednu epizodu u profesionalnom rangu, ali su sada u Nacionalnoj konferenciji, petom po jačini u engleskom fudbalu. Ne ide im dobro ove sezone, trenutno su tek na 19. mestu i sva je prilika da će se boriti za očuvanje statusa. Isključivi razlog je mali broj poebda, pa je Džojvil na 20 utakmica uspeo samo tri puta da trijumfuje, a sedam puta izgubi. Rekorderi su po broju nerešenih rezultata, čak deset puta su se njihovi mečevi završavali bez pobednika. Mada u poslednjih sedam kola imaju samo jednu pobedu, treba reći da su u tri prethodna kola pokazali izvestan napredak pa su ubeležili dva remija i jedan trijumf. Pored pobede nad Gejtshedom treba istaći i remi bez golova sa čuvenim Nots Kauntijem u prethodnom kolu.

Halifaks Taun

Ne mogu ni gosti da budu nešto posebno zadovoljni svojim učinkom u dosadašnjem delu sezone. Oni imaju jedan zaostali meč, ali su trenutno tek na 14. poziciji. Sigurno bi to sve izgledalo još mngo gore da nisu u poslednja četiri kola uzeli čak 10 bodova, gotovo polovinu ukupnog broja osovjenih. Pobedili su tri puta u novembu i jednom remizirali, a na poslednja tri meča samo im se jednom zatresla mreža- Ne može se očekivati od Halifaksa da u konkurenciji Nots Kauntija, Česterfilda ili velškog Reksama uđu u trku za direktan plasman u Ligu 2, ali bi, ako nastave sa pobedama, mogli da budu konkurentni za neko mesto u plej-ofu.

Predlog

Ni jedna od ove dve ekipe ne postiže mnogo golova, ali ih i ne prima u velikom broju. Džojvil je dve od prethodne tri utakmice završio rezultatom 0:0, dok je Halifaks primio jedan gol za 27 minuta igre. Ni prošle sezone, kada su se sastajale ove dve ekipe, nije bilo pogodaka u izobilju, oba meča dobijao je tim koji je bio domaćin sa 1:0. Ni sada ne očekujemo goleadu, a za 0-2 gola koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.