Nedelja, 27/11 - Fudbal, Španija, Segunda
27/11Las Palmas vs Tenerife1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
25/11/2022 15:28
Španska Segunda se igra i za vreme Mundijala, a ovog puta smo za vas analizirali meč između Las Palmasa i Tenerifa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 22 časa.
Las Palmas

Sigurno je da svi navijači Las Palmasa imaju baš dosta razloga za zadovoljstvo, pošto njihova omiljena ekipa igraju sjajno u ovogodišnjem izdanju španske Segunde.
Naime, nekadašnji prvoligaš se u ovom trenutku nalazi na sjajnom trećem mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Alaves.
Poznato je da će na kraju prvenstva dve najbolje prvoplasirane ekipe doći do direktnog plasmana u La Ligu, a fudbaleri Las Palmasa će učiniti sve da oni budu među ta dva tima.
Inače, u prošlom kolu je trećeplasirani tim na tabeli remizirao na gostovanju kod Eibara, kada nije bilo golova.

Tenerife

Generalni utisak je Tenerife igra promenljivo na startu šampionata, ali i pored toga sitacija nije nimalo alarmantna.
Naime, iako se ova ekipa u ovom trenutku nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz dvadeset osvojenih bodova, trenutno Tenerife ima samo pet bodova manjka u odnosu na šestoplasiranu Granadu, a poznato je da je to šesto mesto i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u doigravanje, a to je svakako primarni cilj Tenerifa.
U prošlom kolu je četrnaestoplasirani tim na tabeli vezao drugi trijumf u Segundi, i to pošto je ova ekipa slavila na svom terenu protiv Ueske, a taj meč je završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Gosti polako ali sigurno dižu formu, ali smo ipak mišljenja da će glavnu reč na ovom susretu voditi domaćin koji igra sjajno ove sezone, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.