Ponedeljak, 28/11 - Fudbal, Francuska, National
28/11Šateru vs Le MansDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
26/11/2022 09:37
Posle dosta vremena smo za vas analizirali jedan meč francuske treće lige, a ovog puta je izbor pao na duel između Šaterua i Le Mana. Meč između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Šateru

Fudbaleri Šaterua pružaju poprilično promenljive partije u ovogodišnjem izdanju francuske treće lige, i utisak je da smo dosta više očekivali od tima koji je ne tako davno igrao u Ligi 2.
Naime, u ovom trenutku se Šateru nalazi na desetom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedan dobar meč u kom je na gostovanju kod petoplasiranog Šolea odigrala nerešeno, a taj meč je završen bez pogodaka.
Na poslednjih pet susreta Šateru je ostvario jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza.

Le Man

Više smo i od Le Mana očekivali kada je ovogodišnje izdanje francuske treće lige u pitanju, a u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi nažalost na trinaestoj poziciji na tabeli koja na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang, pošto će nažalost ove sezone čak šest timova ispasti u četvrtu ligu.
U prošlom kolu je ruku na srce nekadašnji drugoligaš odigrao jedan fantastičan meč i slavio na svom terenu protiv Le Puja, a taj duel je završen sa više nego ubedljivih 5:1, zbog čega fudbaleri ove ekipe u lepom raspoloženju dolaze na gostovanje kod Šaterua.

Naš predlog

Utisak je da Le Man polako ali sigurno počinje da se budi a to smo najbolje videli na meču prošlog kola, pa vam zbog svega toga hrabro savetujemo da probate sa duplom šansom x2 za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.