Ponedeljak, 28/11 - Fudbal, Ukrajina, Premier League
28/11Kryvbas vs Dnipro 11X2tip: 2
8 / 10 Ulog
26/11/2022 08:44
Ukrajinsko prvenstvo se uveliko igra za vreme trajanja Mundijala, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Krivbasa i Dnjepra. Susret između ova dva tima je zakazan za 13 časova.
Krivbas

Fudbaleri Krivbasa će bez ikakve sumnje imati dosta problema da sačuvaju prvoligaški status, a u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na trinaestom mestu na tabeli koje na kraju šampionata znači i baraž meč za opstanak sa timom iz druge lige.
Do sada je ovaj tim odigrao dvanaest mečeva u ukrajinskom šampionatu i ostvario tri trijumfa, tri remija uz čak sedam poraza.
U prošlom kolu je trinaestoplasirani tim na tabeli doživeo poraz na svom terenu protiv Metalista, a taj meč je završen rezultatom 0:2.

Dnjepar

Što se tiče Dnjepra, ni oni najveći optimisti nisu mogli da očekuju da će ova ekipa pružati ovoliko dobre partije u ovogodišnjem izdanju ukrajinske Premijer lige.
Naime, trenutno je situacija takva da se ova ekipa mimo svih očekivanja nalazi na prvom mestu na tabeli uz čak pet bodova viška u odnosu na drugoplasirani Šahtjor.
Upravo ovu ekipu je lider na tabeli savladao u prošlom kolu i to na svom stadionu, a taj duel između dva tima koja su do sada najviše pokazala završen je pobedom Dnjepra od 2:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da će lider na tabeli nastaviti sa fantastičnim partijama i na gostovanju kod Krivbasa, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.