Četvrtak, 01/12 - Fudbal, Bugarska, A PFG
01/12Ludogorec vs Levski Sofija1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
30/11/2022 14:11
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč bugarskog šampionata, a ovog puta je reč o duelu između Ludogoreca i Levskog iz Sofije. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 14 časova.
Ludogorec

Navikli smo godinama unazad da fudbaleri Ludogoreca dominiraju bugarskim fudbalom, a to je između ostalog bio slučaj i prošle sezone.
U ovom trenutku se tim iz Razgrada nalazi na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani CSKA iz Sofije, ali ono što je jako važno je da ova ekipa ima i meč manje, pa bi već pobedom protiv Levskog Ludogorec došao do prve pozicije na tabeli.
U prošlom kolu je ova ekipa slavila na gostovanju kod Slavije, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Levski

Što se tiče Levskog, ovaj tim je fantastično startovao u ovogodišnjem izdanju bugarskog šampionata, međutim, kako vreme prolazi tako i ova ekipa pruža sve slabije partije.
Naime, na poslednjih pet susreta tim iz Sofije ne zna za trijumf, a u tom periodu je ova ekipa čak četiri puta remizirala uz jedan poraz.
U ovom trenutku se Levski nalazi na šestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje donosi plasman u doigravanje, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena na svom terenu od Slavije iz Sofije, kada je bilo 1:2.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Ludogorec opravdati ulogu favorita i bez većih problema slaviti na ovom susretu, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.