Subota, 03/12 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
03/12Sanderlend vs MilvolDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
30/11/2022 14:13
Posle dužeg vremena gledaćemo jednu utamicu iz engleskog Čempionšipa. Radi se o zaostalom meču 9. kola u kome Sanderlend dočekuje Milvol.
Sanderlend

\'\'Crne mačke\'\' su na pauzu zbog Mundijala u Kataru otišle posle dve pobed u tri prehodna kola. Plasman nije nešto posebno poravljen, nalaze se na 15. mestu podjednako udaljeni bodovno od zone ispadanja i zone plej-ofa. Ipak, ambicije Sanderlenda u sezonu u kojoj su ponovo drugligaši i nisu prevelike. Zadovoljiće se obezbeđivanjem opstanka i to će pokušati da ostvare što pre. Možda su mogli da budu i bolje plasirani, ali su mnogo bodova prosuli na svom terenu na kome imaju samo dve pobede u devet utakmica. Na poslednja dva meča u Sanderlendu izgubili su od Barnlija i Kardifa što nikako nije dobro pred ovaj duel sa nezgodnim Milvolom.

Milvol

\'\'Lavovi\'\' iz Londona su u poslednjem kolu pred prekid prvenstva odigrali fantastičan meč i pobedili u Prestonu sa 4:2. Možda ishod i nije toliko iznenađenje, ali rezultat svakako jeste. Preston je tiim na čijim utakmicama golovi padaju vrlo retko, a ne pamtimo kada ih je bilo ovoliko na jednom meču. Dati četiri gola Prestonu na strani nesvakidašnji je rezultat, pogotovo jer je Milvol na tri meča pre toga bio bez postignutog gola, izgubili su minimalnim rezultatom od Hadersfilda, a igrali bez golova sa Birmingemom i Halom. Na ta tri meča viđen je ukupno jedan gol, a u Prestonu čak šest. Milvol je trenutno na 6. mestu, ali bi trijumfom u Sanderlendu nastavak sezone sačekao na četvrtoj poziciji.

Predlog

Ovaj meč trebalo je da se igra odavno, još u 9. kolu ali je tada odložen. Pitanje je u kakvoj su trenutno takmičarsko formi ova dva tim s obzirom da će se Čempionšip nastaviti narednog vikenda. Ova utakmica im dođe kao generalna proba pred drugi deo sezone. Odavno nisu igrali jedni protiv drugih, poslednji put pre skoro pet godina, pa tradicija nema neki veliki uticaj pred ovaj duel. Naš predlog je igra gol-gol za koju se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.