Petak, 02/12 - Fudbal, Španija, Segunda
02/12Granada vs Deportivo AlavesDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
01/12/2022 13:42
Španska Segunda se uveliko igra za vreme Mundijala, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Granade i Alavesa. Susret između dva dojučerašnja prvoligaša je zakazan za 21:30h.
Granada

Ne tako davno Granada je igrala četvrfinale Liga Evrope, pa je prošlosezonsko ispadanje iz društva najboljih bilo zaista ogromno iznenađenje.
Primarni cilj će bez ikakve sumnje biti ekspresan povratak u La Ligu, a u ovom trenutku se Granada nalazi na osmom mestu na tabeli, pa slobodno treba konstatovati, da smo od ovog tima daleko više očekivali.
U prošlom kolu je dojučerašnji prvoligaš doživeo poraz na gostovanju kod Leganesa, a taj duel je završen rezultatom 1:0, što je bio već šesti poraz za Granadu.

Alaves

Što se tiče Alavesa, i ova ekipa je prošle sezone ispala iz društva najboljih, međutim, za razliku od Granade, sva je prilika da ćemo tim iz Baskije već sledeće godine gledati u La Ligi.
Naime, u ovom trenutku se Alaves nalazi na prvom mestu na tabeli Segunde, koje na kraju šampionata donosi direktan plasman u najkvalitetniji rang španskog fudbala.
U prošlom kolu su Baskijci odigrali jedan sjajan meč protiv drugog tima Viljareala, i slavili rezultatom 2:0, što je bila njihova deveta pobeda u sezoni.

Naš predlog

Jako teško je prognozirati ovaj meč najviše iz razloga što oba tima imaju potpuno iste ciljeve.
Trenutno Alavesu ide dosta bolje nego Granadi, ali nema nikakve sumnje da će domaći tim učiniti sve da slavi na ovom susretu.
Ipak, ispred jedinice, smatramo da je realnija prognoza da će i jedna i druga ekipa postići makar po jedan pogodak na ovom susretu zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 2.17.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.