Subota, 03/12 - Fudbal, Italija, Serija B
03/12Kaljari vs ParmaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
02/12/2022 01:17
Serija B je uveliko u toku i za vreme Mundijala, a ovog puta smo za vas pripremili meč između Kaljarija i Parme. Meč između ove dve selekcije je zakazan za 18 časova.
Kaljari

Pre svega, treba reći da ni fudbalerima Kaljarija, ali ni ekipi Parme nije mesto u drugoj ligi, pa će primarni cilj i jednih i drugih biti plasman u društvo najboljih.
Ako stvari posmatramo na taj način slobodno možemo istaći da smo dosta više očekivali od ekipe sa Sardinije, koja se u ovom trenutku nalazi tek na jedanaestom mestu na tabeli sa samo osamnaest osvojenih bodova.
Na poslednjih pet mečeva Kaljari ne zna za trijumf, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila četiri remija i jedan poraz.

Parma

Godinama unazad Parma pokušava da se vrati u društvo najbojih, ali to ovoj ekipi nikako ne polazi za rukom, pa je logično da će to i ovog puta biti primarni cilj.
"Krstaši" pružaju promenljive partije u dosadašnjem toku šampionata, a u ovom trenutku se tim sa stadiona "Enio Tardini" nalazi na šestom mestu na tabeli koje između ostalog na kraju šampionata donosi plasman u doigravanje.
U prošlom kolu je Parma neprijatno iznenadila sve svoje navijače pošto je na svom terenu ova ekipa poražena od Modene, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Naš predlog

Oba tima će dati sve od sebe da dođu do trijumfa na ovom duelu, a sve to nam bez ikakve sumnje obećava golove na obe strane na Sardiniji, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.