Subota, 03/12 - Fudbal, Španija, Tercera Division
03/12Alcorcón vs Fuenlabrada1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
02/12/2022 02:30
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč španske treće lige, a ovog puta se radi o duelu između Alkorkona i Fuenlabrade. Meč između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Alkorkon

Malo ko je očekivao pre početka prošle sezone da će Alkorkon ispasti iz Segunde, međutim, to se desilo, pa će svakako primarni cilj ove ekipe biti ekspresni povratak u drugu ligu.
Kako sada stvari stoje Alkorkon je na pravom putu da dođe do svog cilja, pošto se u ovom trenutku popularni "kanarinci" nalaze na drugom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Kordobu.
Ipak, treba napomenuti da Alkorkon u poslednje vreme igra fenomenalno, pošto je ova ekipa vezala čak pet trjumfa.

Fuenlabrada

I Fuenlabrada će učiniti sve da se vrati u Segundu, ali se stiče utisak da će to biti dosta teži zadatak, za razliku od Alkorkona.
Naime,  u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi tek na desetoj poziciji na tabeli uz čak osam bodova manjka u odnosu na timove koji se nalaze na poziciji koja vodi u doigravanje.
Na poslednjih pet susreta je Fuenlabrada doživela čak tri poraza, jedan remi i samo jedan trijumf, a u prošlom kolu je desetoplasirani tim na tabeli poražen na svom terenu od La Korunje (0:3).

Naš predlog

Smatramo da će Alkorkon nastaviti sa briljantnim partijama i da će dojučerašnji drugoligaš bez većih problema slaviti na svom terenu protiv Fuenlabrade, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.