Ponedeljak, 05/12 - Fudbal, Italija, Lega Pro
05/12Peskara vs Taranto1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
03/12/2022 16:03
U nedostatku nešto bolje ponude za klađenje, za vas smo ovog puta analizirali duel između Peskare i Taranta. Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Peskara

Sigurno je da Peskari nije mesto u trećoj italijanskoj ligi, pa će ova ekipa učiniti sve da dođe do plasmana u Seriju B.
U ovom trenutku se tim koji je ne tako davno igrao u drugoj ligi nalazi na trećem mestu na tabeli uz čak devet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Katanzaro, a kako samo prvo mesto na kraju šampionata donosi direktan plasman u Seriju B, Peskari ostaje nada da će preko baraža doći do promocije u veći rang.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Virtusa, kada je bilo 3:2.

Taranto

Što se tiče Taranta, ovaj tim će pre svega za primarni cilj ove sezone imati opstanak u društvu najboljih, a ako se ukaže prilika za nešto više, sigurno je da će ovaj tim to iskoristiti.
U ovom trenutku se Taranto nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
Na poslednjih pet mečeva je ova simpatična ekipa ostvarila samo jedan trijumf, uz jedan remi i čak tri poraza.
U prošlom kolu je sedamnaestoplasirani tim na tabeli remizirao na svom terenu protiv Krotonea, a taj duel je završen rezultatom 2:2.

Naš predlog

Ukoliko želi da napadne prvo mesto na tabeli Peskara prosto mora da pobeđuje na ovakvim mečevima, a naše mišljenje je da će se to ovog puta i desiti zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.