Utorak, 06/12 - Fudbal, Španija, Segunda
06/12Albacete vs Real Zaragoza1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
04/12/2022 14:40
Španska Segunda igra se bez prestanka i već je na programu vanredno kolo. U njemu Albasete dočekuje tim Saragose. Utakmica je na programu u utorak u 21 čas.
Albasete

Domaćin igra podjednako dobro i na strani i na svom terenu- Čak su sa gostovanja doneli samo bod manje nego što su ih osvojili na svom stadionu. Mada su jednu utakmicu više odigrali na stadionu \'\'Karlos Belmonte\'\' u Albaseteu, nego što su to učinili na strani, postigli su više golova u gostima. Za vikend su gostovali kod Mirandesa i tu im efikasnost nije pomogla, pa su i sa dva postignuta gola doživeli poraz od 4:2. Ostali su na 25 osvojenih bodova i posle 18. kola i pred ovo 19. uvećali su zaostatak za timovima koji su u zoni plej-ofa, što je krajnji cilj ekipe Albasetaea koja, realno, nema kvalitet za direktan plasman u La Ligu.

Saragosa

Tim sa La Romarede uspeo je da preokrene protiv poslednjeplasirane Ibice u prethodnom kolu i slavi u subotu sa 2:1. Tim trijumfom prekinuli su niz od četiri utakmice bez pobede u Segundi i malo došli do daha. I dalje su daleko od željenog plasmana. Sada je nekadašnji prvoligap na 15. mestu ali je i dalje blizu zone ispadanja. Prvi tim ispod crte u ovom trenutku ima 4 boda manje, ali i jednu utakmicu manje odigranu. Saragosa pod hitno mora da veže nekoliko dobrih rezultata i za početak se pomeri u sredinu tabele. Na taj način bi sebi dali priliku da se na proleće uključe i u borbu za plej-of, naravno uz odgovarajuća pojačanja tokom zime.

Predlog

Albasete je na poslednjih šest utakmica na svom terenu poražen samo od jakog Levantea, ali je i slavio sa dva puta. Za to vreme je Saragosa na strani pobedila dva puta u ovoj sezoni, jednom remizirala i osvojila bod u Burgosu na prethodnom gostovanju. Čini nam se da će Albasete iskoristiti prednost domaćeg terena, a Saragosa nas ni pobedom nad Ibicom nije ubedila da je izašla iz krize. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.