Utorak, 06/12 - Fudbal, Španija, Segunda
06/12Leganes vs Mirandés1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
05/12/2022 22:59
Od utorka su na programu novi mečevi u španskoj Segundi, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Leganesa i Mirandesa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Leganes

Nakon nekoliko veoma uspešnih godina u društvu najboljih, Leganes se pre dve sezone preselio u Segundu.
I prošlog puta, ali i ovog je primarni cilj plasman u društvo najboljih, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na devetom mestu na tabeli, i ako stvari posmatramo na taj način sigurno je da smo od Leganesa dosta više očekivali u dosadašnjem toku prvenstva.
U prošlom kolu je nekadašnji prvoligaš remizirao na gostovanju kod drugog tima Viljareala, kada nije bilo golova, ali ni previše šansi za postizanje istih, a to je bio peti vezani meč na kom Leganes nije doživeo poraz.

Mirandes

Što se tiče Mirandesa, ovaj tim se nakon osamnaest odigranih mečeva nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Do sada je ova ekipa odigrala osamnaest mečeva i ostvarila četiri trijumfa, sedam remija i sedam poraza.
Poput Leganesa i Mirandes u poslednje vreme igra sjajno, pa je tako sedamnaestoplasirani tim na tabeli na poslednjih pet susreta doživeo samo jedan poraz, jedan remi i čak tri trijumfa, od kojih se poslednji desio u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Albasetea, kada je bilo 4:2.

Naš predlog

Na papiru je Leganes daleko bolji rival, a i pored toga smo mišljenja da će nekadašnji prvoligaš nastaviti sa sjajnim partijama u poslednje vreme zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.97.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.